Geschiedenis

 

Op 4 mei verleende Cantus Cets medewerking aan de Dodenherdenking in Kaatsheuvel.


Foto: Jan in 't Groen

 

 

Zaterdagavond 28 mei luisterde Cantus Cets de H. Mis op in de kerk van Elshout (Maria Maand Elshout) met o.a. de vierstemmige Missa Secunda van Hans Leo Hassler.

Sanctus (Missa Secunda) Hans Leo Hassler mp3


 

Laatst aangepast (zondag 29 mei 2011 09:03)

 
Geschiedenis

 

The mystery of the
divine humiliation
John Stainer mp3

 


Aquarel: Gerrit Weijs


Passieconcert Cantus Cets

Cantus Cets verzorgde op zondagavond 17 april 2011 in de kapel van De Vossenberg een concert met passiemuziek van o.a. Bach, Stainer, Maunder, Schütz.

 

 
Geschiedenis

Overgenomen uit: De Duinkoerier

"Andermaal heeft sociaal cultureel centrum DE GILDENBOND een bijzonder muzikaal optreden in de aanbieding en wel een KERSTSOIREE met CANTUS CETS op donderdag 23 december om 20.00 uur.

Dit vocale kwartet neemt u mee op een verrassende en aangename winterreis met KERSTLIEDEREN uit vele landen en andere tijden en laat u  genieten van hun meerstemmige à capella uitvoering van bekende en minder bekende liederen uit de rijke muziekcultuur.

Albert Megens leidt de liederen in en vertelt een actueel kerstverhaal. Ook hij en hij niet alleen is onder de indruk van de muzikale kwaliteiten van dit bijzondere kwartet.  

De toegang is gratis. Zo hoort dat met kerst. De Gildenbond is een open en warm huis waar het goed toeven is voor herders, koningen, zangers en andere liefhebbers van het kerstkind."

Born on a new day John David, arr. Peter Knight mp3

 
Klik hier voor een fotoreportage van Leon Liebregts.

 


 

 

 
Geschiedenis

Zondagmiddag 12 december verleende Cantus Cets medewerking aan de kerstmanifestatie "Welkom in Betlehem" van Buurtschap Gasthuisstraat-West. 

 

Sei Willkommen H.F. Müller mp3

 

  
 Koning Herodes wordt bezongen door Cantus Cets (Foto: Maarten Liebregts)

 

 

 

 
Geschiedenis

Op de zondagen 29 augustus en 7 november 2010 heeft Cantus Cets in de kapel van Zorgcentrum De Vossenberg de H. Mis opgeluisterd met o.a. de vierstemmige Missa Secunda van Hans Leo Hassler.

 

Sanctus (Missa Secunda) Hans Leo Hassler mp3

 

 

 
Meer artikelen...